ایران خودرو | قیمت خودرو | بازار خودرو | فروش خودرو

رشد ۱۲ درصدی تولید خودرو در ایران

سازمان بین‌المللی وسایل نقلیه موتوری از تولید حدود ۱.۲ میلیون دستگاه خودرو در ایران طی سال میلادی گذشته با رشد ۱۲ درصدی نسبت به سال قبل از آن خبر داده است.

رشد ۱۲ درصدی تولید خودرو در ایران

بازار خودرو یکی از مهمترین بخش‌های اقتصادی هر کشور است. در این بازار، خودروهای جدید یا دست دوم به فروش می‌رسند. انواع خودروهای مختلفی از جمله اتومبیل، موتورسیکلت، وانت، کامیون، اتوبوس و انواع دیگر در این بازار قابل دسترس هستند.

بازار خودرو به‌طور معمول توسط شرکت‌های خودروسازی، نمایندگان فروش و بازاریابان خودروها، فروشگاه‌های خودروهای دست دوم و افراد حقیقی که خودرو خود را به فروش می‌گذارند، تشکیل شده است. در این بازار عموماً مشتریان می‌توانند از انتخاب مدل، مشخصات فنی، قیمت و شرایط فروش مناسب برای خودرو خود استفاده کنند.

سوی سازمان بین‌المللی وسایل نقلیه موتوری در جدیدترین گزارش خود از تولید ۱ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۴۷۱ دستگاه خودرو در ایران طی سال میلادی گذشته خبر داد.

از این رقم ۱ میلیون و ۸۷ هزار و ۲۹۵ دستگاه مربوط به خودروهای سواری و بقیه شامل خودروهای تجاری سبک و سنگین بوده است.

تولید خودرو ایران در این سال نسبت به سال قبل از آن رشد ۱۲ درصدی داشته است. ایران در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۱ میلیون و ۶۴ هزار و ۲۱۵ دستگاه خودرو تولید کرده بود.

کل تولید خودرو جهان در سال ۲۰۲۳ نیز با رشد ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شده و به ۹۳ میلیون و ۵۴۶ هزار دستگاه رسیده است.

ایران حدود ۱.۳ از کل تولید خودرو جهان در سال ۲۰۱۳ را به خود اختصاص داده و شانزدهمین تولیدکننده بزرگ این محصول در جهان شناخته شده است.

تولید خودرو ایران در این سال بیشتر از کشورهایی مثل انگلیس، سوئد، ایتالیا، هلند، بلژیک، اتریش، روسیه، مالزی و تایوان بوده است. انگلیس در این سال ۱ میلیون و ۲۵ هزار دستگاه خودرو تولید کرده است. فرانسه نیز که زمانی بازار ایران را در اختیار داشت تنها ۳۱۷ هزار دستگاه خودرو بیشتر از ایران در سال ۲۰۲۳ تولید کرده است.

چین ۳ برابر امریکا خودرو تولید کرد

چین بزرگ‌ترین خودروساز جهان در سال ۲۰۲۳ بوده است. تولید خودرو چین در این سال با افزایش ۱۲ درصدی به ۳۰ میلیون و ۱۶۰ هزار دستگاه رسیده است. امریکا با تولید ۱۰ میلیون و ۶۱۱ هزار دستگاه در رده دوم و ژاپن با ۸ میلیون و ۹۹۷ هزار دستگاه در جایگاه سوم جهان قرار گرفته‌اند. کشورهای هند، کره جنوبی، آلمان، مکزیک، اسپانیا، برزیل، تایلند، کانادا، فرانسه، ترکیه، چک و اندونزی نیز به ترتیب در رتبه‌های چهارم تا پانزدهم قرار گرفته‌اند.

منبع: تسنیم
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها