دست ما کوتاه و خودرو در پارکینگ خودروسازان

وضعیت پارکینگ خودروسازان نشان می‌دهد که خودرو دارند، اما نمی‌خواهند عرضه کنند و وزارت صنعت باید این اقدام غیر قانونی را پیگیری کند. چرا باید خودرو باشد اما به دست مصرف کنندگان نرسد.

دست ما کوتاه و خودرو در پارکینگ خودروسازان

با اینکه به گواه خودروسازان تولید خودرو افزایش داشته است اما کماکان این خودروها به دست مردم نمی رسد و در پارکینگ خودروسازان دپو شده است. این موضوع مشکلات عدیده ای را برای مردم ایجاد کرده است.

 مدیران برخی از شرکت های خودروساز ادعا دارند که تولید خودرو روزانه از ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو عبور کرده است و تأکید می‌کنند که تولید خودرو در حال پیشی گرفتن از تقاضاست اما چرا این میزان تولید به دست مصرف کنندگان نمی رسد و مدام باید برای گرفتن محصولات ثبت نامی خود چشم انتظار پیامک شرکت ها باشند.

در حال حاضر داستان تکراری مردم در تحویل خودروهای ثبت نامی تکرار شده و خبری از برخورد با خودروسازان متخلف نیست. جالب اینجاست در آمارها ادعای افزایش تولید را مطرح می‌کنند اما از آن طرف نبود قطعه یا بهانه های دیگر را عنوان و از تحویل خودرو در زمان مقرر به مشتری ممانعت می کنند که همین امر مردم را در بلاتکلیفی قرار داده است.

مهم اینجاست وزارت صنعت به جای سروسامان دادن به تحویل خودروهای ثبت نامی مردم در سامانه یکپارچه؛ خود را درگیر بیان اظهار نظرهای متناقض در مورد فعالیت سامانه یکپارچه می کند و حتی مدعی برخورد با رانت است در حالی که مردم در تحویل همین خودروهایی که یک سال پیش در سامانه ثبت نام کرده بودند مشکل دارند و کسی هم پاسخگو نیست.

البته وضعیت مشتریان ایران خودرو با سایپا در تحویل خودروهای ثبت نامی فرقی نمی‌کند و هر یک به نحو احسن در مشتری مداری سنگ تمام گذاشته اند! به عنوان نمونه مشتریان شاهین چند ماهی است که با وجود تکمیل وجه مدام به نمایندگی ها مراجعه و با پاسخ های غیر منطقی کارمندان روبه رو می شوند که هنوز شاهین ها فاکتور نشده و باید منتظر بمانید این در حالی است که شرکت گفته بود ۹۰ روزکاری محصول به دست شما می رسد اما نه تنها خبری از خودرو نیست بلکه پاسخ روشنی را هم به مشتریان اعلام نمی‌کنند و فقط وعده پرداخت جریمه تأخیر برای کاهش اعتراضات صحبت می شود.

در ایران خودرو نیز وضعیت بهتر از سایپا نیست واین خودروساز در اکثر محصولات تأخیر در تحویل دارد به عنوان نمونه خریداران رانا پلاس بلاتکلیف هستند و در نهایت نمایندگی های فروش به آنها می گویند خبری از تحویل رانا پلاس نیست و می توانید به جای این خودرو پژو ۲۰۷ ثبت نام کنید. حال اگر مشتری حاضر به تغییر خودرو نباشد باید همچنان منتظر فاکتور شده خودروی خود باشد که شاید در ماه های آینده اتفاق بیفتد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در دو مرحله فروش بیش از دو میلیون متقاضی درخواست خود را در سامانه ثبت کرده‌اند و اکثر مشتریان فعلاً منتظر دریافت محصولات خود هستند که خودروسازان به‌بهانه‌های مختلف در موعد مقرر خودرویی به آنها تحویل نمی‌دهند.

 امروز وضعیت پارکینگ خودروسازان نشان می‌دهد که خودرو دارند، اما نمی‌خواهند عرضه کنند و وزارت صنعت باید این اقدام غیر قانونی را پیگیری کند چرا باید خودرو باشد اما به دست مصرف کنندگان نرسد.

منبع: تسنیم
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • راسخون

    احتمالا بهانه ناقص بودن خودرو ها به دلیل نداشتن قطعات بهانه میگردد .

  • داود فیضی

    این وضعیت نشون میده مبارزه با فساد در همه دولت ها شعاری پوچ بیش نیست و بدنه دولت فاسدتر از همه جاست

  • ناشناس

    این دو گاری ساز قیمت یک ماشین خوب را از مردم می گیرند و یک لگن را پس از چندین سال به مردم بدبخت غالب می کنند. یک مرد پیدا نمیشه تعرفه واردات را صفر کنه بعد ببینه خودروساز چند مرده حلاجه

  • مسعود

    لعنت خدا بر باعث و بانی این کثافت کاریهای مافیای خودرو!

  • ناشناس

    اقا وزرات صنعت هم دزد دستش با خودرو سازان تو یه کاسه ی خداییش که مردم خیلی ساده اند

  • سپنتا

    تعجب نداره اینجا ایرانه...اگه آدم عادی باشه.1هزار تومنی بدهکار دولت و و باشی دادگاه با هزینه کاغذ با زیا خودش ۳تومن. ازش میگیره...اما الان هیچکس .صلاحیت. ندارن از حق مردم دفاع کنه.

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها