ورود سامانه بارشی فعال به کشور / این استان ها آماده رگبار باران باشند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوای هواشناسی گفت: از امروز (۲۱ اردیبهشت) در شمال‌غرب کشور رگبار باران، رعد و برق و وزش باد آغاز می‌شود و تا روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت) ادامه دارد.

ورود سامانه بارشی فعال به کشور / این استان ها آماده رگبار باران باشند

صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفتگوی جدید خود اظهار کرد: امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت) در نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، فردا (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت) در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب، غرب ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غربی همچنین سواحل غربی دریای خزر و روز سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت) در بعضی ساعات در نواحی شمال غرب رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان بیان کرد: روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت‌) بارش در مناطقی از شمال غرب و غرب ادامه‌دار است و طی تا پایان روز چهارشنبه بارش تگرگ در برخی نقاط شمال غرب دور از انتظار نیست.

وی افزود: از اواخر فردا (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت) تا روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت) شرایط برای انتقال توده‌های گردوخاک از روی عراق به مناطقی از غرب و جنوب غرب ایجاد خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در پایان گفت: آسمان تهران از امروز (۲۱ اردیبهشت‌) صاف تا کمی ابری اواسط روز افزایش باد و افزایش ابر با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تیترکوتاه مدیا

پوستر موشن نمایشگاه رنگ و رزین ۱۴۰۴

منبع: مهر
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
پیشنهاد سردبیر