با این پروژه جدید؛

ظرفیتی پتروشیمی ایران افزایش یافت

عملیات اجرایی احداث مجتمع پتروشیمی سیگلو صبح امروز (جمعه، ۲۱ مهرماه) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و جمعی از مسئولان استانی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جریان سفر استانی رئیس‌جمهوری به استان فارس آغاز شد.

ظرفیتی پتروشیمی ایران افزایش یافت

صنعت پتروشیمی در ایران، به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوامل در تولید و صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی، نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور دارد. این صنعت تأثیرگذاری بسیار بزرگ در جلب منابع مالی به کشور دارد و به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع درآمدی دولت ایران عمل می‌کند. همچنین، با تکنولوژی‌های پیشرفته و نفتی در دسترس، صنعت پالایشگاه ایران در تولید محصولات نفتی و پتروشیمیایی نیز توانایی بالایی دارد و به دنبال توسعه و بهبود روند‌های پالایش و تولید محصولات بالا ارزش افزوده است.

عملیات اجرایی احداث مجتمع پتروشیمی سیگلو با ۲۷۷ میلیون یورو سرمایه‌گذاری و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متانول با حضور وزیر نفت در منطقه ویژه اقتصادی لامرد آغاز شد.

عملیات اجرایی احداث مجتمع پتروشیمی سیگلو صبح امروز (جمعه، ۲۱ مهرماه) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و جمعی از مسئولان استانی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جریان سفر استانی رئیس‌جمهوری به استان فارس آغاز شد.
این طرح شامل تولید متیل‌آمین‌ها و مشتقات آن (م. س. پ) برای نخستین‌بار در کشور است که با سرمایه‌گذاری ۲۲۷ میلیون یورو در مساحت ۱۰ هکتار ساخته می‌شود.
براساس این گزارش، مدت زمان اجرای پروژه چهار سال است که با تکمیل آن برای ۳۵۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۲۵۰۰ نفر به‌طور غیرمستقیم اشتغال‌زایی می‌شود.
این طرح پتروشیمی با سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری سیگلو به‌منظور تکمیل زنجیره ارزش متانول با ۲۷۷ میلیون یورو سرمایه در منطقه ویژه اقتصادی لامرد احداث می‌شود که تاکنون حدود ۵۴ میلیون یورو از تجهیزات مورد نیاز خریداری شده است.
مجتمع پتروشیمی سیگلو پس از تکمیل و بهره‌برداری سالانه ۴۶ هزار تن متیل‌آمین (MA)، دی‌متیل‌آمین (DMA) و تری‌متیل‌آمین (TMA)، ۲۴ هزار تن دی‌متیل‌فرم‌آمید (DMF)، دی‌متیل‌آمینواتانول (DMAE) و کولین‌کلراید (Choline Chloride) و ۲۴ هزار تن آمین سنگین (Higher Amines) تولید خواهد کرد.
تولید سالانه ۵ میلیون تن انواع محصول پتروشیمی در افق نهایی منطقه ویژه اقتصادی لامرد در نظر گرفته شده که به همین منظور ۴۰۰ هکتار از زمین‌های این منطقه برای احداث واحد‌های پتروشیمی اختصاص یافته است.
شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی و ضرورت ایجاد چرخه تولید صنایع پایین‌دست، منطقه ویژه اقتصادی لامرد را بر آن داشت تا در شرایط موجود، تغییر راهبرد توسعه صنعت پتروشیمی از توسعه صنایع پتروشیمی بالادستی به سوی توسعه صنایع پایین‌دستی با هدف تکمیل زنجیره تولید و ارزش در کشور مد نظر قرار دهد.
نزدیکی به بنادر تخصصی پارس عسلویه و پارسیان در استان هرمزگان و مجتمع‌های پتروشیمی در عسلویه از جمله مزیت‌های ارزشمند منطقه ویژه اقتصادی لامرد برای سرمایه‌گذاری در صنایع پتروشیمی است.
منطقه ویژه اقتصادی لامرد از مجموعه‌های زیر پوشش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در جنوب استان فارس و همجوار با دو استان هرمزگان و بوشهر (عسلویه) است.
 وزیر نفت در ادامه سفر‌های استانی رئیس جمهوری و به‌عنوان نماینده دولت صبح امروز با هدف آغاز عملیات اجرایی چند طرح در حوزه نفت و گاز به استان فارس و شهرستان لامرد سفر کرد.
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر