همه چیز برای صادرات مرغ ایران آماده است

عضو اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر آمار حداکثر مصرف مرغ گوشتی سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰ تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن است.

همه چیز برای صادرات مرغ ایران آماده است

محمدعلی کمالی سروستانی، عضو اتحادیه مرغداران گوشتی، از افزایش جوجه ریزی و تولید مرغ در راستای ثبات بازار خبر داد.

وی با اشاره به سیاست های وزارت جهاد کشاورزی، هدف از این اقدام را تامین نیاز بازار داخلی و مازاد صادرات عنوان کرد.

به گفته سروستانی، با وجود ظرفیت تولید بیش از ۳ میلیون تن مرغ در سال، مصرف داخلی کشور در حدود ۲.۵ میلیون تن است. این موضوع نشان دهنده فراهم بودن پتانسیل صادرات مازاد تولید به بازارهای هدف است.

حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان

سروستانی در ادامه به حمایت های دولتی از مرغداران اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از ضرر و زیان تولیدکنندگان، ضمن افزایش جوجه ریزی، خرید حمایتی مرغ نیز در دستور کار قرار گرفته است. از طرفی دیگر، صادرات مازاد تولید به نفع کسب درآمد ارزی برای کشور خواهد بود.

ظرفیت تولید و مصرف مرغ

عضو اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه ظرفیت تولید جوجه یکروزه، کارخانه های جوجه کشی و خوراک دام در کشور بیش از نیاز داخلی است، خاطرنشان کرد: مصرف سالانه مرغ در ایران حدود ۲.۵ میلیون تن است که با افزایش بهره وری، امکان رقابت در بازارهای هدف وجود دارد.

میزان جوجه ریزی متناسب با نیاز

سروستانی در پایان گفت: با احتساب مصرف داخلی، جوجه ریزی ماهانه حداکثر به ۱۴۰ میلیون قطعه نیاز است. این میزان در ماه های مختلف سال متفاوت خواهد بود.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها