هوش مصنوعی | آموزش و پرورش | فرهنگیان

فرهنگیان شغلشان را از دست می دهند؟ / آموزش و پرورش هوش مصنوعی را وارد کتب درسی می کند

در حاشیه دهمین دوره از مسابقات باتیک و هوش مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران، نائب رئیس کمیته ملی ایران، از نقش بسزا هوش مصنوعی در روند توسعه‌ای کشور صحبت کرد.

فرهنگیان شغلشان را از دست می دهند؟ / آموزش و پرورش هوش مصنوعی را وارد کتب درسی می کند

استفاده از هوش مصنوعی در دنیای آموزشی، به عنوان یکی از ابزارهای مدرن و موثر، می‌تواند تأثیرات بسیاری بر روی فرایند آموزش و یادگیری دانش آموزان داشته باشد. در پایانهای هوشمند، به عنوان یک نمونه از کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش، می‌توان به امکان پیشبینی نمره‌های دانش آموزان و بهبود آن‌ها از طریق به کارگیری یادگیری مبتنی بر داده (ML) اشاره کرد. علاوه بر این، هوش مصنوعی می‌تواند به دانش آموزان کمک کند نیازهای تحصیلی خود را تشخیص داده و به دست آوردن منابع و مطالب مرتبط با موضوعات مورد نظرشان را تسهیل کند. این ابزار از طریق پردازش زبان طبیعی و تحلیل داده، می‌تواند صفحات وب مرتبط با درس‌های آموزشی و همچنین منابعی که برای هر دانش آموز خاص مناسب است را شناسایی کند. در نتیجه، این فناوری می‌تواند به دانش آموزان کمک کند تا به صورت موثرتر و با انگیزه‌تر به یادگیری پردازشند و در نهایت، دانش و مهارت آن‌ها را افزایش دهد.

سید صابر سمندری، نائب رئیس کمیته ملی ایران، در حاشیه برگزاری دهمین دوره از مسابقات رباتیک و هوش‌مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران، در خصوص اهمیت هوش‌مصنوعی در دنیای امروز، گفت:« در دنیا رباتیک و هوش‌مصنوعی به عنوان رشته‌ای دانشگاهی تعریف شده‌است اما در ایران دانشگاهی وجود ندارد که رشته‌ای خاص و گرایشی خاص به عنوان رباتیک و هوش‌مصنوعی را تدریس کند. در دانشگاه‌های صنعتی و مادر در کشور اما در رشته‌ای‌هایی همچونی مهندسی برق و یا مکانیک، هوش مصنوعی نیز به صورت بین‌رشته‌ای تدریس می‌شود.»

وی در ادامه گفت:« با این وجود شنیده شده‌است که وزارت آموزش و پرورش به دنبال وارد کردن بحث رباتیک و هوش‌مصنوعی به کتاب‌های درسی است.»

سمندری در ادامه گفت:« با سرعتی که هوش‌مصنوعی و رباتیک در دنیا گرفته‌است و توسعه پیدا کرده‌است، دولتمردان نیز ناگذیر هستند که چه در بخش آموزش و پرورش در مدارس و چه در بخش آموزش عالی در دانشگاه‌ها به طور جدی به این موضوع بپردازند و گویا این موضوع در دستور کار مسئولین قرار گرفته‌است اما نیاز به فراهم کردن زیرساخت‌ها و تامین مالی دارد.»

نائب رئیس کمیته ملی ایران در ادامه گفت:« اگر در دهه پیش رو بحث هوش‌مصنوعی جدی گرفته نشود، ما از قطار پرسرعت پیشرفت آن جا می‌مانیم و در صورتی که نتوانیم در سال‌های پیش رو خود را به دنیا برسانیم، ممکن است دیگر هیچوقت نتوانیم.!»

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • ناشناس

    اقای وزیر تو را بخدا به ایه نیاز به پول داریم بریم دکتر پول خودمون بعد از ۱۵ ماه پرداخت کن این پول مال معلم که ماه به ماه برداشت کردند.

  • ناشناس

    جالب وزیر می گوید خوش شانس تر از فرهنگیان نداریم پ چرا زوتر نیامدی وای چقدضرر شانس دادیم بابا کلاس های شلوغ و۳۸ نفری رودرست کن کلاسهای بدون معلم درست کن طلب معلم بیچاره پرداخت کن.

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر