ایام نوروز | سازمان اورژانس

آمار رستوران ها و مراکز پلمب شده در ایام نوروز

سازمان اورژانس کشور از پلمب برخی مراکز بین راهی در ایام نوروز خبر داد.

آمار رستوران ها و مراکز پلمب شده در ایام نوروز

 بررسی ایمنی و بهداشت غذاها، کیفیت غذاها، شرایط بهداشتی رستوران و نظم و تمیزی فضاهای انتظار و سرویس به مشتریان همیشه به خصوص در ایام تعطیلات و افزایش سفرها، توسط بازرس ها اهمیت بسیاری دارد.

سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا سوم فروردین ۱۴۰۳، با انجام ۷۴۴ هزار و ۲۲۴ مورد بازرسی، علاوه بر پلمب ۲ هزار و ۴۳۵ مرکز و مکان بین‌راهی در کشور، ۷۸۲ هزار و ۶۵۵ کیلوگرم موادغذایی فاسد کشف و معدوم شد.

در اطلاعیه این سازمان با تاکید بر تشدید نظارت‌ها، آمده است: انجام ۷۴۴ هزار و ۲۲۴ مورد بازرسی از واحدهای مختلف شامل بازرسی از ۵۴۴ هزار و ۲۳۵ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی و ۱۹۹ هزار و ۹۸۹ اماکن عمومی در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی صورت گرفته است.

۱۱ هزار و ۲۰۱ مورد بازرسی از مراکز اقامتی شامل هتل،‌ متل، مهمانسرا و مهمانپذیر انجام شده است که در این مدت همچنین از ۱۸ هزار و ۴۴۴ مرکز و اماکن بین راهی نیز بازرسی شده است.

همچنین ۷۶ هزار و ۳۸۰ مورد اخطار کتبی در راستای اجرای طرح بازرسی از اماکن مختلف ثبت شده که در همین راستا ۹ هزار و ۹۶۲ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند. پلمب ۲ هزار و ۴۳۵ مرکز از دیگر اقدامات در این مدت بوده است.

تعداد کل نمونه‌برداری مواد غذایی در این بازه زمانی هشت هزار و ۱۸۴ مورد بوده که میزان موادغذایی فاسد، کشف و معدوم شده نیز به ۷۸۲ هزار و ۶۵۵ کیلوگرم رسیده است. همچنین تعداد کل موارد کلرسنجی انجام شده از منابع آب آشامیدنی به بیش از ۳۸۶ هزار مورد رسید.

تعداد کل موارد سنجش انجام شده از محیط و موادغذایی با دستگاه‌ها پرتابل نیز ۶۲۹ هزار و ۳۲ مورد بود.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت تیتر کوتاه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت تیتر کوتاه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد