سرگیجه غرب از نمایش بی‌نظیر ایرانی‌ها در اقیانوس

سرگیجه غرب از نمایش بی‌نظیر ایرانی‌ها در اقیانوس

وزیر امور خارجه به مناسبت روز پاسداشت زبان فارسی گفت: فردوسی به ما آموخت عشق به ارزش‌ها و عشق به وطن و حفظ استقلالش، مقدم بر هر امر دیگری است.

به گزارش تیترکوتاه؛ حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به مناسبت روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم فردوسی در پیامی نوشت: فردوسی به ما آموخت عشق به ارزش‌ها و عشق به وطن و حفظ استقلالش، مقدم بر هر امر دیگری است.

امیرعبداللهیان در پیام خود دو بیت زیر از اشعار حکیم ابوالقاسم فردوسی را منتشر کرد و در ادامه نوشت: روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گرامی باد.

چو ‎ایران مباشد تن من مباد
بدین بوم و بر زنده یک تن مباد

اگر سر به سر تن به کشتن دهیم
از آن به که کشور به دشمن دهیم

انتهای پیام/

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • ناشناس


    و این در حالی است که از سال 2011 تاکنون برای همه مردم دنیا ثابت شده که جامعه جهانی به همراه آمریکا و متحدانش از تروریست ها در سوریه حمایت می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.

اخبار